Beter Thuis Wonen

2015-05-26 10.21.08

‘Beter Thuis Wonen Steenwijkerland’ is de naam van een nieuwe zorgaanbieder in de gemeente Steenwijkerland. Het initiatief komt van de 42-jarige Karel Haverkamp. Hij is geboren en getogen in Steenwijk en heeft een sterke affiniteit met deze regio en de mensen die hier wonen. ‘Ik loop al een aantal jaren rond met dit idee’, vertelt Karel. ‘Met Beter Thuis Wonen Steenwijkerland richten we ons op de zorgverlening aan inwoners in Steenwijkerland; zorg die past bij de mensen, bij hun behoefte en hun mogelijkheden. Kleinschaligheid en persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. We werken daarom met vaste aanspreekpunten die in staat zijn de zorg op maat mee te nemen in de hulpverlening.

Innovatief
BTW Steenwijkerland - aangesloten bij de landelijke thuiszorgorganisatie ‘Beter Thuis Wonen Thuiszorg’ - is een professionele, HKZ-gecertificeerde thuiszorgorganisatie, die op innovatieve wijze voor mensen zorgt binnen de gemeente Steenwijkerland.

‘Onze ervaren medewerkers zijn woonachtig binnen de gemeente of hebben hier hun werkgebied. Ze weten wat er speelt binnen de regio en zijn betrokken met de cliënten die er wonen.’
De werkwijze van BTW Steenwijkerland kenmerkt zich door vanuit de vraag van de cliënt te werken. Naast verzorging & verpleging leveren ze zeer gespecialiseerde verpleging, palliatieve zorg, 24-uurszorg en ambulante begeleiding.

‘Door met kleine teams te werken, beperken we het aantal verschillende gezichten dat bij de cliënten de zorg komt verlenen. De teams werken wijkgericht in de kern en de omliggende dorpen, veelal vanuit het gezondheidscentrum of buurtcentrum, vanwege hun samenwerking met de wijkverpleegkundige.’ Lees meer: Beter Thuis Wonen

Meer weten over Beter Thuis Wonen Steenwijkerland?
Bel 0521-720983
Email info@beter-thuis-wonen.nl
www.beter-thuis-wonen.nl

Bron: Gezondheid in beweging